Reizen Amerika
HomeContactNieuwsbrief
Amerika
Amerika
Amerika

ArgentiniŽ rondreizen

Reisgidsen | Landkaarten |
Reizen ArgentinieLake Crossing naar Chili

In het Chileens-Argentijns merengebied is tussen de steden Bariloche in ArgentiniŽ en Puerto Varas in Chili een dagelijkse transferdienst waarin bus en boot elkaar steeds afwisselen. Deze bus-bootje-bus verbinding is een excursie op zich: u bent de gehele dag omringd door de prachtige meren,†beboste hellingen, watervallen en mooie rivierdalen. Halverwege in Peulla luncht u in een hotelletje, waar u de transfer ook kunt verlengen met een overnachting. Hemelsbreed is deze dagtransfer circa 130 km.
Tenzing TravelRondreis

v.a. € 300
Reizen ArgentinieLake Crossing naar ArgentiniŽ

In het Chileens-Argentijns merengebied is tussen de steden Bariloche in ArgentiniŽ en Puerto Varas in Chili een dagelijkse transferdienst waarin bus en boot elkaar steeds afwisselen.†Deze bus-bootje-bus verbinding is een excursie op zich: u bent de gehele dag omringd door de prachtige meren,† beboste hellingen, watervallen en mooie rivierdalen. Halverwege in Peulla luncht u in een hotelletje, waar u de transfer ook kunt verlengen met een overnachting. Hemelsbreed is deze dagtransfer 130 km.
Tenzing TravelRondreis

v.a. € 300
Reizen ArgentinieArgentiniŽ - Noordwest ArgentiniŽ en Atacama-woestijn

Actieve rondreis langs comfortabele hotels en boutique posadas
SNPRondreis

v.a. € 1844
Reizen ArgentinieArgentiniŽ - PatagoniŽ & Lake District

actieve rondreis, deels met huurauto, langs hotels en refugios
SNPRondreis

v.a. € 2210
Reizen ArgentinieImpressions of Patagonia

Tijdens deze 11-daagse rondreis door ArgentiniŽ maakt u in korte tijd kennis met diverse hoogtepunten van dit veelzijdige land. U begint uiteraard met Buenos Aires, de stad van de tango, waarna u PatagoniŽ gaat verkennen. Van zeeolifanten en pinguÔns op het schiereiland Valdťs, naar Vuurland in het zuidelijkste puntje van ArgentiniŽ. Uiteraard mogen de gigantische gletsjers bij El Calafate, zoals de beroemde Perito Moreno, niet ontbreken!
Tenzing TravelRondreis

11 dagen

v.a. € 2250
Reizen Argentinie14-daagse privť rondreis met huurauto Puur ArgentiniŽ

ArgentiniŽ wordt door steeds meer reizigers ontdekt als een beeldschoon vakantieland. Het merendeel reist af naar het zuiden; hierdoor blijven de cultuur en de natuurschatten die zich in het noorden bevinden nog verborgen. Reis af naar dit onontdekte deel van ArgentiniŽ waar het klimaat warmer is, de natuur ťťn groot spektakel vormt en waar vele overblijfselen te vinden zijn van de pre-Columbiaanse cultuur. Na het 'Parijs van Zuid-Amerika', Buenos Aires, vlieg je naar de stad Tucuman in Noordwest ArgentiniŽ. Vanaf hier rij je per huurauto†naar het schattige plaatsje TafŪ del Valle. Vervolgens neem je de route door prachtige gebieden als de Calchaquies-vallei met zijn kleurrijke en wonderlijke rotsformaties en de Cuesta del Obispo. Tevens voert de route je langs bergpassen, door valleien, wijngaarden rondom Cafayate†en de indrukwekkende Quebrada de Humahuaca canyon. Je overnacht enkele nachten in Salta, de mooiste koloniale stad van ArgentiniŽ.† Vanuit†Tucuman†vlieg je terug naar Buenos Aires.††Bekijk het dagprogramma voor alle hoogtepuntenHuurauto Je rijdt met jouw reisgezelschap in een gehuurde auto categorie B (Mazda 2 of gelijkwaardig), deze is inclusief in de reissom.†Kleinschalige hotelsTijdens deze rondreis verblijf je veelal in kleinschalige hotels inclusief ontbijt op bijzondere locaties. Bijvoorbeeld de overnachting†middenin†het prachtige landschap van de provincie Tucuma.†Bekijk een selectie van de hotels van deze reisInclusief†Wij hebben ervoor gekozen om de autohuur, het ontbijt en een roadbook met wegenkaarten op te nemen in de prijs. Dit scheelt weer in de uitgaven ter plaatse.†Bekijk hier alles wat inclusief isOnze reisspecialisten staan voor je klaarWist je dat je nu al jouw vragen kunt stellen aan onze reisleiders in ArgentiniŽ?†Probeer het eens en stel jouw vraag op het reisleider forum
FoxRondreis

14 dagen

v.a. € 2404
Reizen Argentinie18-daagse privť rondreis diverse vervoerstypes Meren & Gletsjers van PatagoniŽ

ArgentiniŽ en Chili zijn in razend tempo topbestemmingen van Zuid-Amerika geworden. Ontdek tijdens deze schitterende reis waarom! Je komt, na een non-stop vlucht met KLM vanuit Amsterdam, aan in Buenos Aires, het Parijs van Zuid-Amerika. Hierna†vervolg je de reis in het†merendistrict van ArgentiniŽ waar je de huurauto in ontvangst neemt (inbegrepen in de reissom!). Verken hier de omgeving van onder andere Bariloche†met zijn beboste bergen, kleurrijke meren en kristalheldere watervallen. Vervolgens†neem je een comfortabele nachtbus naar PatagoniŽ waar je wandelingen rond El Chaltťn kunt maken en het†nationale park Torres del Paine in Chili bezoekt. Als absoluut hoogtepunt bezoek je de Perito Moreno gletsjer, waar met donderend geraas tonnen ijs afbreken en in het meer storten. Deze reis laat je het mooiste zien dat het zuiden van ArgentiniŽ en Chili te bieden heeft!Huurauto Je rijdt met jouw reisgezelschap in een gehuurde auto categorie Compact (Chevrolet Corsa†of gelijkwaardig), deze is inclusief in de reissom. Bepaalde trajecten leg je af per openbaar vervoer, ťťn traject wordt gedaan per comfortabele nachtbus. Een verrassende ervaring! Kleinschalige hotelsTijdens deze rondreis verblijf je veelal in kleinschalige hotels inclusief ontbijt op bijzondere locaties. De overnachting in het nationale park Torres del Paine in Chili†is hier een mooi voorbeeld van, hier overnacht je in een hotel†middenin in de natuur. Inclusief†Wij hebben ervoor gekozen om de autohuur, het ontbijt en een roadbook met wegenkaarten op te nemen in de prijs. Ook reserveren we vanaf nu in Buenos Aires een leuke fietstour voor je! Dit scheelt weer in de uitgaven ter plaatse.
FoxRondreis

18 dagen

v.a. € 2998