Reizen Amerika
HomeContactNieuwsbrief
Amerika
Amerika
Amerika

BraziliŽ € 0 tot € 1000

Reisgidsen | Landkaarten | Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan naar BraziliŽ!

BraziliŽ is niet alleen het grootste land van Zuid-Amerika maar tevens het land met de meeste inwoners. Het land is een mix van Indianen, Portugezen, Afrikanen en Aziaten die allemaal hun stempel op het land hebben gedrukt. Deze invloed is terug te zien in de cultuur, architectuur, het eten, de dansen, de muziek en rituelen, die per regio weer verschillen.

BraziliŽ heeft voor iedereen wat te bieden: de Pantanal, het Amazonewoud en de Iguacu Falls voor natuurliefhebbers, bruisend Rio de Janeiro voor het carnaval, Salvador en Olinda voor cultuurliefhebbers en Fortaleza, Natal en Recife voor strandliefhebbers. De Braziliaanse bevolking is vrolijk, vriendelijk, hartelijk en levenslustig.

Dit alles maakt BraziliŽ dan ook een geweldige vakantie bestemming, BraziliŽ bruist.

Reizen BrazilieTivoli Eco Resort

Ruim opgezet beach resort. Dit aangename hotel ligt direct aan het prachtige strand van Praia do Forte en geniet grote populariteit, bij zowel de internationale reizigers als de Brazilianen.
Tenzing TravelAccommodatie

Praia do Forte

v.a. € 172
Reizen BraziliePantanal: Fazenda BaŪa Grande

De fazenda ligt temidden weidse graslanden, aan de rand van de Pantanal.
Tenzing TravelNatuurreizen

v.a. € 325
Reizen BrazilieFernando de Noronha

Deze eilandengroep ligt voor de kust in de Atlantische Oceaan. Fernando do Noronha is het hoofdeiland, op zo'n 1Ĺ uur vliegen vanaf Recife. Het is een van de beste duiklocaties ter wereld. Helder zeewater met bontgekleurde vissen en de zeldzame spinnerdolfijn. U 'duikt' er als het ware middenin.
Tenzing TravelNatuurreizen

4 dagen

v.a. € 345
Reizen BrazilieUakari Lodge

De Uakari Lodge is bijzonder: het ligt ver weg en biedt meer kans op dieren spotten dan de lodges in de omgeving van Manaus. Want de lodge ligt in een beschermd natuurgebied. De Amazone-oevers staan hier zo'n 3 maanden per jaar onder water wat landbouw mogelijk maakt en daarmee de jacht beperkt. Het personeel komt uit de lokale gemeenschap en de inkomsten van de lodge blijven in de community.
Tenzing TravelNatuurreizen

4 dagen

v.a. € 422
Reizen BrazilieIguaçu watervallen (vanuit Braz.)

De watervallen van Iguaçu zijn een natuurwonder van wereldformaat. Grote en kleine watervallen storten over een breedte van ruim twee kilometer in twee etappes naar beneden. De rivier stroomt door tropisch regenwoud met ontelbare vlinders, vogels en reptielen. Door de aanwezigheid van de eeuwige wolk van waterdruppels vormen de zonnestralen prachtige regenbogen.
Tenzing TravelNatuurreizen

3 dagen

v.a. € 435
Reizen BrazilieFrom Ilha Grande with Love

Ilha Grande is een beroemd eiland voor de kust van de Costa Verde nabij Rio de Janeiro. Het is ontdekt door de rugzaktoeristen in de zeventiger jaren en is sindsdien een low-budget paradijs gebleven, zonder souvenirs en lawaai, maar inmiddels gelukkig wel verrijkt met een paar leuke posadas. Zoals de kustnaam al aangeeft, kunt u op dit relaxte eiland veel weelderig groen verwachten.
Tenzing TravelRondreis

4 dagen

v.a. € 468
Reizen BrazilieEstrada Real

Tussen Rio de Janeiro en Belo Horizonte ligt de mooie deelstaat Minas Gerais. Rijk aan mineralen, rijk aan barokke architectuur, historische stadjes en zachtgolvend heuvelland met grazend vee of bedekt met bossen. Het is een aangename streek om op eigen houtje te verkennen. De landelijke wegen zijn rustig en in de 'drukke' toeristenplaatsen kun je overal je auto kwijt. Een reis vol stedenschoon en ťťn supermooie tuin, tevens beeldenpark: Inhotim. Ouro Preto en Congonhas staan op de werelderfgoedlijst.
Tenzing TravelAutoreizen

7 dagen

v.a. € 800
Reizen BraziliePantanal: Fazenda Barranco Alto

Een traditionele veeboerderij, maar exclusief door afgelegenheid en slechts 4 kamers. Een verblijf op deze fazenda is wellicht de meest authentieke Pantanal-beleving uit het gehele aanbod. De aandacht van de boer en boerin voor hun gasten kun je rustig vergelijken met de service in een vijfsterren boutique hotel.
Tenzing TravelNatuurreizen

v.a. € 820
Reizen BrazilieBonito en Zuid-Pantanal

Deze autoreis combineert twee prachtige natuurgebieden: de Pantanal en de kalksteenheuvels rond het stadje Bonito. U rijdt vanuit Campo Grande eerst naar Bonito voor een paar dagen waterpret en dan daarna een paar dagen in de Pantanal om te genieten van de rijke dieren- en vogelwereld. Rondom Bonito zijn tal van snorkel- en zwemgelegenheden in de kristalheldere beken en u kunt naar grotten en watervallen.
Tenzing TravelNatuurreizen

7 dagen

v.a. € 945
Reizen BraziliePantanal: Pousada Piuval

De lodge ligt aan de Transpantaneira op zo'n 110 km van het vliegveld van Cuiaba. De transfer duurt ruim anderhalf uur. Pousada Piuval is een echte veeboerderij (paarden en koeien) met zevenduizend hectare land.
Tenzing TravelNatuurreizen

4 dagen

v.a. € 955
Reizen BrazilieAnavilhanas Jungle Lodge

Deze junglebelevenis brengt u vanuit Manaus ver naar het noorden, naar de oevers van de Rio Negro. Deze rivier is op veel plaatsen meer dan 20 kilometer breed met talloze zandbanken en eilanden. U maakt verkenningstochten in de jungle en gaat op zoek naar inheemse dieren, waaronder de roze dolfijnen. Anavilhanas Jungle Lodge is de meest comfortabele van alle lodges rond Manaus.
Tenzing TravelNatuurreizen

4 dagen

v.a. € 958
Reizen BrazilieFrom Paraty with Love

Vijf dagen onthaasten aan de mooie kust ten zuiden van Rio de Janeiro. Het weelderige Atlantische regenwoud van de Costa Verde reikt tot aan de oceaan en omzoomd de baaien en stranden. Paraty is een koloniaal pareltje en Ilha Grande is autovrij.
Tenzing TravelRondreis

5 dagen

v.a. € 975
Reizen BraziliePantanal: Araras Eco Lodge

Een eenvoudige lodge in een kleinschalige setting van tuin, pool en terras. De lodge ligt direct aan de Transpantaneira,† op zo'n 130 km van het vliegveld van Cuiaba. De transfer duurt circa 2 uur.
Tenzing TravelNatuurreizen

4 dagen

v.a. € 993
Reizen BraziliePantanal: Pousada Rio Mutum

Pousada Mutum straalt allure uit door†de royale opzet met comfortabele privťhuisjes in grote parktuin. De pousada beschikt over mooie landschappen van bossen en open grasvlaktes en de ligging aan een riviertje en de nabijheid van een groot meer beloven een groot aanbod van motorboottochten langs de oevers. Niet alleen de vrijstaande huisjes maar ook de ruime setting in het restaurant garanderen mer privacy dan doorgaans gebruikelijk in de natuurlodges.
Tenzing TravelNatuurreizen

v.a. € 995
Reizen BraziliePantanal: Refugio da Ilha

De Refugio is een intieme lodge, family-run, aan een schitterend tropisch riviertje. De familie wil liever geen gasten met haast, daarom minimaal 3 nachten. De lodge is als een gezellig woonhuis, met rondom een tuin vol vogels en grenzend aan moeras en beek: vanaf je tuinstoel zwemmen de krokodillen en otters aan je voorbij, aan de overkant bekvechten de apen in de bomen. Prachtige kanotochten voor vogelspotters. Een idylle.
Tenzing TravelNatuurreizen

v.a. € 995