Reizen Amerika
HomeContactNieuwsbrief
Amerika
Amerika
Amerika

BraziliŽ 26 dagen

Reisgidsen | Landkaarten | Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan naar BraziliŽ!

BraziliŽ is niet alleen het grootste land van Zuid-Amerika maar tevens het land met de meeste inwoners. Het land is een mix van Indianen, Portugezen, Afrikanen en Aziaten die allemaal hun stempel op het land hebben gedrukt. Deze invloed is terug te zien in de cultuur, architectuur, het eten, de dansen, de muziek en rituelen, die per regio weer verschillen.

BraziliŽ heeft voor iedereen wat te bieden: de Pantanal, het Amazonewoud en de Iguacu Falls voor natuurliefhebbers, bruisend Rio de Janeiro voor het carnaval, Salvador en Olinda voor cultuurliefhebbers en Fortaleza, Natal en Recife voor strandliefhebbers. De Braziliaanse bevolking is vrolijk, vriendelijk, hartelijk en levenslustig.

Dit alles maakt BraziliŽ dan ook een geweldige vakantie bestemming, BraziliŽ bruist.

Reizen BrazilieArgentiniŽ en BraziliŽ: Overweldigende natuur en bruisende steden

Laat je tijdens deze bijzondere reis door ArgentiniŽ en BraziliŽ overweldigen door de spectaculaire watervallen van Igua√ßu, de vele vogels in de Pantanal van BraziliŽ en de paradijselijke stranden van Ilha Grande. Raak betoverd door het diepblauwe water van de Gruta do Lago Azul in Bonito en snorkel door de kristalheldere riviertjes van dit bijzondere gebied. Proef de sfeer van de tango in koloniaal Buenos Aires en dans de samba in de stad met misschien wel de mooiste ligging ter wereld, Rio de Janeiro.
SawadeeNatuurreizen

26 dagen

v.a. € 2798