Reizen Amerika
HomeContactNieuwsbrief
Amerika
Amerika
Amerika

BraziliŽ 4 dagen

Reisgidsen | Landkaarten | Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan naar BraziliŽ!

BraziliŽ is niet alleen het grootste land van Zuid-Amerika maar tevens het land met de meeste inwoners. Het land is een mix van Indianen, Portugezen, Afrikanen en Aziaten die allemaal hun stempel op het land hebben gedrukt. Deze invloed is terug te zien in de cultuur, architectuur, het eten, de dansen, de muziek en rituelen, die per regio weer verschillen.

BraziliŽ heeft voor iedereen wat te bieden: de Pantanal, het Amazonewoud en de Iguacu Falls voor natuurliefhebbers, bruisend Rio de Janeiro voor het carnaval, Salvador en Olinda voor cultuurliefhebbers en Fortaleza, Natal en Recife voor strandliefhebbers. De Braziliaanse bevolking is vrolijk, vriendelijk, hartelijk en levenslustig.

Dit alles maakt BraziliŽ dan ook een geweldige vakantie bestemming, BraziliŽ bruist.

Reizen BrazilieFernando de Noronha

Deze eilandengroep ligt voor de kust in de Atlantische Oceaan. Fernando do Noronha is het hoofdeiland, op zo'n 1Ĺ uur vliegen vanaf Recife. Het is een van de beste duiklocaties ter wereld. Helder zeewater met bontgekleurde vissen en de zeldzame spinnerdolfijn. U 'duikt' er als het ware middenin.
Tenzing TravelNatuurreizen

4 dagen

v.a. € 345
Reizen BrazilieUakari Lodge

De Uakari Lodge is bijzonder: het ligt ver weg en biedt meer kans op dieren spotten dan de lodges in de omgeving van Manaus. Want de lodge ligt in een beschermd natuurgebied. De Amazone-oevers staan hier zo'n 3 maanden per jaar onder water wat landbouw mogelijk maakt en daarmee de jacht beperkt. Het personeel komt uit de lokale gemeenschap en de inkomsten van de lodge blijven in de community.
Tenzing TravelNatuurreizen

4 dagen

v.a. € 422
Reizen BrazilieFrom Ilha Grande with Love

Ilha Grande is een beroemd eiland voor de kust van de Costa Verde nabij Rio de Janeiro. Het is ontdekt door de rugzaktoeristen in de zeventiger jaren en is sindsdien een low-budget paradijs gebleven, zonder souvenirs en lawaai, maar inmiddels gelukkig wel verrijkt met een paar leuke posadas. Zoals de kustnaam al aangeeft, kunt u op dit relaxte eiland veel weelderig groen verwachten.
Tenzing TravelRondreis

4 dagen

v.a. € 468
Reizen BraziliePantanal: Pousada Piuval

De lodge ligt aan de Transpantaneira op zo'n 110 km van het vliegveld van Cuiaba. De transfer duurt ruim anderhalf uur. Pousada Piuval is een echte veeboerderij (paarden en koeien) met zevenduizend hectare land.
Tenzing TravelNatuurreizen

4 dagen

v.a. € 955
Reizen BrazilieAnavilhanas Jungle Lodge

Deze junglebelevenis brengt u vanuit Manaus ver naar het noorden, naar de oevers van de Rio Negro. Deze rivier is op veel plaatsen meer dan 20 kilometer breed met talloze zandbanken en eilanden. U maakt verkenningstochten in de jungle en gaat op zoek naar inheemse dieren, waaronder de roze dolfijnen. Anavilhanas Jungle Lodge is de meest comfortabele van alle lodges rond Manaus.
Tenzing TravelNatuurreizen

4 dagen

v.a. € 958
Reizen BraziliePantanal: Araras Eco Lodge

Een eenvoudige lodge in een kleinschalige setting van tuin, pool en terras. De lodge ligt direct aan de Transpantaneira,† op zo'n 130 km van het vliegveld van Cuiaba. De transfer duurt circa 2 uur.
Tenzing TravelNatuurreizen

4 dagen

v.a. € 993
Reizen BraziliePantanal: Jaguar Spotting in Porto Jofre

Hotel Porto Jofre is een van de beste plekken in de Pantanal om de jaguar te spotten. De excursies van deze lodge-hotel staan dan ook 100% in het teken van de jaguar: elke dag varen langs de oevers van de Rio Cuiaba, Rio Tres Irmãos, Rio São Lourenço en Rio Piquiri. Natuurlijk ziet u tijdens de boottochten veel andere dieren.
Tenzing TravelNatuurreizen

4 dagen

v.a. € 1656