Reizen Amerika
HomeContactNieuwsbrief
Amerika
Amerika
Amerika

BraziliŽ treinreizen

Reisgidsen | Landkaarten | Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan naar BraziliŽ!

BraziliŽ is niet alleen het grootste land van Zuid-Amerika maar tevens het land met de meeste inwoners. Het land is een mix van Indianen, Portugezen, Afrikanen en Aziaten die allemaal hun stempel op het land hebben gedrukt. Deze invloed is terug te zien in de cultuur, architectuur, het eten, de dansen, de muziek en rituelen, die per regio weer verschillen.

BraziliŽ heeft voor iedereen wat te bieden: de Pantanal, het Amazonewoud en de Iguacu Falls voor natuurliefhebbers, bruisend Rio de Janeiro voor het carnaval, Salvador en Olinda voor cultuurliefhebbers en Fortaleza, Natal en Recife voor strandliefhebbers. De Braziliaanse bevolking is vrolijk, vriendelijk, hartelijk en levenslustig.

Dit alles maakt BraziliŽ dan ook een geweldige vakantie bestemming, BraziliŽ bruist.

Reizen BrazilieAlle tijd voor Zuid-Brazilie

Je ziet: Iguazu watervallen - Curitiba - Sao Paulo - Paraty - Ilha Grande - Rio de Janeiro. Alle tijd voor Zuid- Brazilie is een complete rondreis door het zuiden van Brazilie. De Iguazu watervallen vormen een spetterend begin van je reis en vervolgens reis je per trein al slingerend door de bergen naar Sao Paolo. Je verblijft vervolgens in een kleinschalige pousada in een verborgen koloniaal stadje en je eindigt in het bruisende Rio, vlakbij de Copacabana. Rondreizen van Brazilie online zijn opgebouwd met de bouwstenen (korte reizen). De reizen zijn kant en klaar te boeken, maar pas ze gerust aan naar je wensen: een dagje langer of korter of met een extra bouwstenen. De ervaren reisspecialisten van Brazilie online helpen je graag bij het samenstellen van je ideale reis.
Treinreizen

v.a. € 1683