Reizen Amerika
HomeContactNieuwsbrief
Amerika
Amerika
Amerika

Chili rondreizen

Reisgidsen | Landkaarten | Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan naar Chili!
Reizen ChiliLake Crossing naar ArgentiniŽ

In het Chileens-Argentijns merengebied is tussen de steden Bariloche in ArgentiniŽ en Puerto Varas in Chili een dagelijkse transferdienst waarin bus en boot elkaar steeds afwisselen.†Deze bus-bootje-bus verbinding is een excursie op zich: u bent de gehele dag omringd door de prachtige meren,† beboste hellingen, watervallen en mooie rivierdalen. Halverwege in Peulla luncht u in een hotelletje, waar u de transfer ook kunt verlengen met een overnachting. Hemelsbreed is deze dagtransfer 130 km.
Tenzing TravelRondreis

v.a. € 250
Reizen ChiliLake Crossing naar Chili

In het Chileens-Argentijns merengebied is tussen de steden Bariloche in ArgentiniŽ en Puerto Varas in Chili een dagelijkse transferdienst waarin bus en boot elkaar steeds afwisselen. Deze bus-bootje-bus verbinding is een excursie op zich: u bent de gehele dag omringd door de prachtige meren,†beboste hellingen, watervallen en mooie rivierdalen. Halverwege in Peulla luncht u in een hotelletje, waar u de transfer ook kunt verlengen met een overnachting. Hemelsbreed is deze dagtransfer circa 130 km.
Tenzing TravelRondreis

v.a. € 350
Reizen ChiliSan Pedro de Atacama

Het dorp San Pedro de Atacama is de uitvalsbasis voor het ontdekken van de woestijnwereld van de Atacama. Het is een gezellig dorp met eethuisjes, onverharde straten en adobe-architectuur van de plaatselijke Aymara-indianen. De omringende woestijn is spectaculair; zoutmeren, flamingo's, vulkanen, lagunes, indianendorpjes en geisers.
Tenzing TravelRondreis

5 dagen

v.a. € 850
Reizen ChiliRondreis met Dragoman door Chili en ArgentiniŽ

Tijdens dit overland-avontuur door Chili en ArgentiniŽ ontdek je het zuidelijke deel van deze twee landen. In de Chileense wijnregio staat een wijnproeverij op het programma. De Ruta de Los Siete Lagos staat met zijn bochtige wegen en kraakheldere meren garant voor fenomenale uitzichten. Bezoek de meest zuidelijke stad ter wereld, Ushuaia ťn de hoofdstad van Chili, Santiago. Wandel langs gletsjers, azuurblauwe meren, besneeuwde bergtoppen en de indrukwekkende rotspieken in het natuurpark Torres del Paine. Een reis door het geÔsoleerde PatagoniŽ geeft je het gevoel alleen op de wereld te zijn.
SawadeeRondreis

23 dagen

v.a. € 1840
Reizen ChiliCharme van Noord-ArgentiniŽ & Chili

- Bezoek El Tatio geiserveld vanaf San Pedro de Atacama- Twee excursies bij de spectaculaire Iguaz√ļ watervallen- Zelfstandig rijden door het noordwesten van ArgentiniŽ- Ontvang ter plaatse een route atlas van Firestone- Verlengingsmogelijkheid in Buenos
NRVRondreis

19 dagen

v.a. € 4097
NRVRondreis

28 dagen

v.a. € 5128
NRVRondreis

28 dagen

v.a. € 5500