Home Contact Nieuwsbrief
 
 
 

Disclaimer

De informatie op deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Aan de inhoud kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Ondanks dat wij er naar streven zo actueel en volledig mogelijk te zijn, kunnen wij niet voorkomen dat de geboden (reis)informatie aan verandering onderhevig is. Daardoor zijn onjuistheden of onvolledigheden niet altijd te vermijden.

Wij willen benadrukken dat BestemmingAfrika.nl zelf geen reizen verkoopt maar deze op een overzichtelijke manier aanbiedt. Naast informatie kan door middel van diverse links eenvoudig een keuze gemaakt worden tussen diverse betrouwbare reisaanbieders. Deze aanbieders zijn zorgvuldig door ons geselecteerd, echter zijn wij niet verantwoordelijk voor de aangeboden reizen. Wij kunnen dan ook geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor fouten in de prijzen, reisinformatie of getoonde afbeeldingen welke door de reisaanbieders worden aangeboden of waarnaar wij op onze website verwijzen alsmede voor direkte of indirekte schade die hierdoor zou kunnen ontstaan.

BestemmingAfrika.nl is zelf geen lid van maar werkt wel samen met reisorganisaties die zijn aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen). Bij boeking vindt een overeenkomst plaats tussen u en de betreffende reisorganisatie.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van BestemmingAfrika.nl is het niet toegestaan informatie op enigerlei wijze te kopiëren c.q. te verspreiden. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Wij stellen het op prijs indien onjuistheden via e-mail aan ons worden doorgegeven.