Reizen Amerika
HomeContactNieuwsbrief
Amerika
Amerika
Amerika

Ecuador € 0 tot € 1000

Reisgidsen | Landkaarten | Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan naar Ecuador!
Reizen EcuadorSacha Lodge

De regenwouden van de Amazone in Ecuador liggen binnen handbereik van de hoofdstad, het is maar 30 minuten vliegen naar de stad Coca. Vervolgens reist u per motorkano naar Sacha lodge, uw verblijfadres ligt diep in het woud verscholen. Sacha Lodge is een zeer comfortabele lodge aan de Rio Napo. Eerst 30 minuten vliegen vanuit Quito en dan 3 uur varen per motorkano naar de lodge, mooi gelegen aan een eigen zwemmeertje.
Tenzing TravelNatuurreizen

4 dagen

v.a. € 259
Reizen EcuadorHakuna Matata

Deze ecolodge ligt in de Upper Amazon, op zo'n 600 meter hoogte. Daar heb je minder last van muggen dan in de laaglandjungle. En nog een voordeel: de lodge is met de auto bereikbaar. Het is een zeer verzorgde lodge met goede service. Aan u de keuze: met de gids op stap of lekker aan de pool met dat mooie uitzicht.
Tenzing TravelNatuurreizen

v.a. € 450
Reizen EcuadorMashpi Lodge

Op ongeveer 2½ rijden ten noordwesten van Quito ligt een bijzonder natuurreservaat met daarin de prachtige Mashpi Lodge, middenin het Andes-regenwoud.
Tenzing TravelNatuurreizen

3 dagen

v.a. € 590
Reizen EcuadorCotococha Amazon Lodge

Cotococha  Amazon Lodge is gewoon over de weg bereikbaar. De lodge kan daarom gemakkelijk in een maatreis worden ingepast met de Chimborazo, Ingapirca, de treinrit naar de Duivelsneus en Cuenca.
Tenzing TravelNatuurreizen

4 dagen

v.a. € 756
Reizen EcuadorSanta Cruz Express

U verblijft gedurende 4 dagen in een kleinschalig hotelletje op het hoofdeiland Santa Cruz, dat als uitvalsbasis dient voor bootexcursies rondom Santa Cruz. Die excursies zijn op groepsbasis en daarom verschilt het gezelschap van dag tot dag. U ziet elke dag beesten en soms kunt u lekker zwemmen en snorkelen tussen de zeeleeuwen.
Tenzing TravelGroepsreizen

4 dagen

v.a. € 885
Reizen EcuadorTussen Bergen en Vulkanen

Hacienda El Porvenir is een boerderij, die waanzinnig mooi gelegen is op 4000 meter, aan de voet van de Cotopaxi vulkaan. Actief actief overdag, 's avonds dicht bij het haardvuur, terwijl het buiten koud wordt.
Tenzing Travel

4 dagen

v.a. € 926