Reizen Amerika
HomeContactNieuwsbrief
Amerika
Amerika
Amerika

Ecuador € 1000 tot € 1500

Reisgidsen | Landkaarten | Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan naar Ecuador!
Reizen EcuadorSacha Lodge

De regenwouden van de Amazone in Ecuador liggen binnen handbereik van de hoofdstad, het is maar 30 minuten vliegen naar de stad Coca. Vervolgens reist u per motorkano naar Sacha lodge, uw verblijfadres ligt diep in het woud verscholen. Sacha Lodge is een zeer comfortabele lodge aan de Rio Napo. Eerst 30 minuten vliegen vanuit Quito en dan 3 uur varen per motorkano naar de lodge, mooi gelegen aan een eigen zwemmeertje.
Tenzing TravelNatuurreizen

4 dagen

v.a. € 1000
Reizen EcuadorScalesia Galapagos Lodge

Op het eiland Isabela ligt de Scalesia Lodge. Het is een comfortabele lodge in safari-stijl midden in eigen natuurgebied, omgeven door bossen en een spectaculair uitzicht over de kust. Het is de enige accommodatie, die niet in het dorp ligt, maar zo'n 25 km erbuiten. Alle excursies eindigen aan het einde van de dag in een van de leuke tentjes aan het strand in het dorp. Daarna keert u terug naar de stilte† van het binnenland.
Tenzing TravelNatuurreizen

v.a. € 1095
Reizen EcuadorSanta Cruz Express 5 dgn

U verblijft gedurende 5 dagen in een kleinschalig hotelletje op het hoofdeiland Santa Cruz, dat als uitvalsbasis dient voor bootexcursies rondom Santa Cruz. Die excursies zijn op groepsbasis en daarom verschilt het gezelschap van dag tot dag. U ziet elke dag beesten en soms kunt u lekker zwemmen en snorkelen tussen de zeeleeuwen.
Tenzing TravelGroepsreizen

5 dagen

v.a. € 1180
Reizen EcuadorNatuurparadijs aan Zee

Machalilla National Park ten noorden van Guayaquil is een prachtige kustzone waartoe ook Isla de la Plata behoort (met beesten à la Galapagos). Leuk hotel, afwisselende excursies, o.a. walvissafari in het seizoen.
Tenzing TravelNatuurreizen

4 dagen

v.a. € 1214
Reizen EcuadorNapo Wildlife Center

De naam van de lodge verwijst natuurlijk naar de Naporivier. Maar de ligging van de lodge zelf is veel dieper het regenwoud in, weg van de rivier en zonder het geluid van de buitenboordmotor.
Tenzing TravelNatuurreizen

4 dagen

v.a. € 1235
Reizen EcuadorSan Cristobal

Een zeldzaam mooi programma tijdens uw verblijf op San Cristobal: albatrossen op Espa√Īola en alle 3 soorten vangenten op Punta Pitt: Nazca-, roodpoot- en† blauwpootgenten! Verder veel beestenpret tijdens het snorkelen.
Tenzing Travel

4 dagen

v.a. € 1500