Reizen Amerika
HomeContactNieuwsbrief
Amerika
Amerika
Amerika

Ecuador 4 dagen

Reisgidsen | Landkaarten | Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan naar Ecuador!
Reizen EcuadorSanta Cruz Express

U verblijft gedurende 4 dagen in een kleinschalig hotelletje op het hoofdeiland Santa Cruz, dat als uitvalsbasis dient voor bootexcursies rondom Santa Cruz. Die excursies zijn op groepsbasis en daarom verschilt het gezelschap van dag tot dag. U ziet elke dag beesten en soms kunt u lekker zwemmen en snorkelen tussen de zeeleeuwen.
Tenzing TravelGroepsreizen

4 dagen

v.a. € 885
Reizen EcuadorTussen Bergen en Vulkanen

Hacienda El Porvenir is een boerderij, die waanzinnig mooi gelegen is op 4000 meter, aan de voet van de Cotopaxi vulkaan. Actief actief overdag, 's avonds dicht bij het haardvuur, terwijl het buiten koud wordt.
Tenzing Travel

4 dagen

v.a. € 926
Reizen EcuadorSacha Lodge

De regenwouden van de Amazone in Ecuador liggen binnen handbereik van de hoofdstad, het is maar 30 minuten vliegen naar de stad Coca. Vervolgens reist u per motorkano naar Sacha lodge, uw verblijfadres ligt diep in het woud verscholen. Sacha Lodge is een zeer comfortabele lodge aan de Rio Napo. Eerst 30 minuten vliegen vanuit Quito en dan 3 uur varen per motorkano naar de lodge, mooi gelegen aan een eigen zwemmeertje.
Tenzing TravelNatuurreizen

4 dagen

v.a. € 1000
Reizen EcuadorNatuurparadijs aan Zee

Machalilla National Park ten noorden van Guayaquil is een prachtige kustzone waartoe ook Isla de la Plata behoort (met beesten Ć  la Galapagos). Leuk hotel, afwisselende excursies, o.a. walvissafari in het seizoen.
Tenzing TravelNatuurreizen

4 dagen

v.a. € 1214
Reizen EcuadorNapo Wildlife Center

De naam van de lodge verwijst natuurlijk naar de Naporivier. Maar de ligging van de lodge zelf is veel dieper het regenwoud in, weg van de rivier en zonder het geluid van de buitenboordmotor.
Tenzing TravelNatuurreizen

4 dagen

v.a. € 1235
Reizen EcuadorSan Cristobal

Een zeldzaam mooi programma tijdens uw verblijf op San Cristobal: albatrossen op EspaƱola en alle 3 soorten vangenten op Punta Pitt: Nazca-, roodpoot- en  blauwpootgenten! Verder veel beestenpret tijdens het snorkelen.
Tenzing Travel

4 dagen

v.a. € 1500
Reizen EcuadorFinch Bay Eco Hotel

Op het eiland Santa Cruz ligt het Finch Bay Eco Hotel. Het enige hotel op het eiland met strand voor de deur. Het is er heerlijk rustig zonder wegen en auto's in een groene omgeving van mangrove. U kunt tijdens uw verblijf kiezen uit verschillende excursies: landexcursies op het eiland zelf of met de hoteleigen boot naar naburige eilanden.
Tenzing TravelAccommodatie

4 dagen

v.a. € 1567
Reizen EcuadorCorals I en II, Route North-Central

De Corals I en II zijn twee mooie jachten in de Galapagos. Ze varen 4- en 5-daagse routes en maken in een loop van twee weken alle toegestane aanlandingen  die hen door de nationale parkauthoriteiten zijn toegewezen. De Corals I en II hebben respectievelijk 36 en 20 passagiers en u bent dus altijd in klein gezelschap. Uit de vier verschillende vaarroutes kozen wij hieronder als voorbeeld de vierdaagse route North + Central - een compacte route met niet al te lange vaarafstanden.
Tenzing Travel

4 dagen

v.a. € 1600
Reizen EcuadorAngelito: Route Zuid

De Angelito is een modern en comfortabel motorjacht met een heel goede prijs/kwaliteit verhouding. Lekker kleinschalig, geen overbodige luxe, mooie routes.
Tenzing Travel

4 dagen

v.a. € 1740
Reizen EcuadorAmazonecruise Rio Napo

De Rio Napo is een machtige zijrivier van de Amazone. Tijdens de vijfdaagse cruise vaart u helemaal naar de Peruaanse grens, door het meest maagdelijke regenwoud van Ecuador. Vooral in dat oostelijke deel van het regenwoud is de kans groot, dat u de roze rivierdolfijnen te zien krijgt. Bonte vogels en apen zijn gegarandeerd.
Tenzing TravelCruise

4 dagen

v.a. € 1916
Reizen EcuadorSeaman Journey

De Seaman Journey is een first class catamaran (bouwjaar 2008); de enige catamaran in ons aanbod. Het schip heeft een frisse uitstraling, vooral het zonnedek is gezellig ingericht met hippe loungebedden.
Tenzing Travel

4 dagen

v.a. € 2190
Reizen EcuadorGalaxy

De staf van de Galaxy ontvangt altijd veel lof voor de goede service en de inhoudelijke begeleiding tijdens de excursies. In het hart van het schip is een mooie grote lounge waar alle sociale activiteiten plaats vinden: de maaltijden worden er geserveerd en de barman serveert er lekkere cocktails.
Tenzing Travel

4 dagen

v.a. € 2245
Reizen EcuadorSanta Cruz II

De Santa Cruz II is de opvolger van de Santa Cruz. Het is een prachtige middenklasser onder de 'grote' schepen in de Galapagos. Het schip biedt plaats aan 90 passagiers. Het voordeel van een groter schip is onmiskenbaar de aantrekkelijkheid van grotere publieksruimtes. Je zit minder op elkaars lip. U geniet van uitgebreide faciliteiten in een gemoedelijke en gastvrije sfeer. Het schip is populair en snel volgeboekt.
Tenzing Travel

4 dagen

v.a. € 3290
Reizen EcuadorLa Pinta

La Pinta is een van de cruiseschepen in de Galapagos dat in de top van het luxe cruise-aanbod thuishoort. Het schip is sinds 2008 in de vaart en heeft een mooi strak design-interieur gekregen; dat laatste is een zeldzaamheid in de Galapagos.
Tenzing TravelCruise

4 dagen

v.a. € 3770
Reizen EcuadorAngelito: Route Noord en Zuid

De Angelito is een modern en comfortabel motorjacht met een heel goede prijs/kwaliteit verhouding. Lekker kleinschalig, geen overbodige luxe, mooie routes.
Tenzing Travel

4 dagen

v.a. € 3800