Reizen Amerika
HomeContactNieuwsbrief
Amerika
Amerika
Amerika

Ecuador cruise

Reisgidsen | Landkaarten |
Reizen EcuadorAmazonecruise Rio Napo

De Rio Napo is een machtige zijrivier van de Amazone. Tijdens de vijfdaagse cruise vaart u helemaal naar de Peruaanse grens, door het meest maagdelijke regenwoud van Ecuador. Vooral in dat oostelijke deel van het regenwoud is de kans groot, dat u de roze rivierdolfijnen te zien krijgt. Bonte vogels en apen zijn gegarandeerd.
Tenzing TravelCruise

4 dagen

v.a. € 1916
Reizen EcuadorBeagle

De Beagle is een motorzeilschip voor slechts 14 passagiers. Eenvoudig, goed verzorgd en mooie lange routes. De route door het noordwesten† van de archipel is zeer afwisselend. U ziet tijdens de cruise heel veel beesten en u bent elke dag zelf ook onderdeel van de natuur, met wandelingen, zwemmen en snorkelen. U wandelt tussen de beesten en bij het snorkelen bent u natuurlijk nooit alleen, u wordt omringd door speelse zeeleeuwen en bonte vissen.
Tenzing TravelNatuurreizen

8 dagen

v.a. € 3470
Reizen EcuadorLa Pinta

La Pinta is een van de cruiseschepen in de Galapagos dat in de top van het luxe cruise-aanbod thuishoort. Het schip is sinds 2008 in de vaart en heeft een mooi strak design-interieur gekregen; dat laatste is een zeldzaamheid in de Galapagos.
Tenzing TravelCruise

4 dagen

v.a. € 3770
Reizen EcuadorBest of Ecuador & Gal√°pagos

Tijdens deze rondreis reist u langs de hoogtepunten van Ecuador en geniet u van een cruise op een van de meest verbluffende plekken ter wereld; de Galapagoseilanden. Ontdek het adembenemende landschap in de hooglanden, maak kennis met de overweldigende ‚€œAvenue der Vulkanen‚€Ě, bezoek de kleurrijke markt in Otavalo en de koloniale steden Quito en Cuenca. De Galapagoseilanden met alle bijzondere dieren die daar leven en het comfort op uw cruiseschip maken deze reis helemaal af!
Tenzing TravelCruise

12 dagen

v.a. € 4150