Reizen Amerika
HomeContactNieuwsbrief
Amerika
Amerika
Amerika

Ecuador rondreizen

Reisgidsen | Landkaarten | Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan naar Ecuador!
Reizen Ecuador14-daagse privť rondreis diverse vervoerstypes Fantastisch Ecuador

U ontdekt tijdens deze prachtige rondreis door Ecuador de vele facetten van dit afwisselende land! U reist deels met het openbaar vervoer, een avontuurlijke manier om beter in contact met de inwoners te komen, en deels met privťchauffeur. Gedurende een dag staat het programma niet vast en mag u zelf beslissen waar u samen met de chauffeur naartoe wilt rijden, iets unieks! De reis start in de hoofdstad Quito, vol prachtige koloniale gebouwen en vlak bij de Evenaar. Geniet van de prachtige natuur bij het Quilotoa kratermeer en maak kennis met de vriendelijke bewoners van het Andesplaatsje Guamote. Door hier te verblijven draagt u gelijk al een steentje bij aan de ontwikkeling van het project.††Bekijk hier het complete programmaAuthentieke overnachtingen op mooie locatiesTijdens deze rondreis hebben wij goede middenklassehotels voor u uitgekozen. Zo verblijven we in een bijzondere hosterŪa in Guamote, Inti Sisa. Kleinschalig en gerund door de lokale Indiaanse bevolking. Ook bijzonder is de overnachting in het schitterend gelegen Llullu Llama, de perfecte uitvalsbasis voor de Quilotoa Loop.††Bekijk hier de complete selectie van hotelsInbegrepen excursiesIn de reissom zijn diverse excursies reeds inbegrepen. Zo maakt u in Quito een stadstour en leert u tijdens een kookworkshop in Guamote heerlijke empanadas te maken. Ook de beroemde treinrit naar de 'Duivelsneus' en een bezoek aan El Cajas National Park zijn al voor u geregeld.††Bekijk hier alles wat inclusief isVervoer met privťchauffeur en lokale bussenDe rondreis wordt uitgevoerd met deels een Spaanstalige chauffeur en deels met het openbaar vervoer. Tijdens de excursies sluit u zich aan bij een internationaal gezelschap en reist in een comfortabele minibus. FOX heeft alle overnachtingen en de vluchten voor u geregeld.
FoxRondreis

14 dagen

v.a. € 1999
NRVRondreis

10 dagen

v.a. € 2078
Reizen EcuadorRondreis Ecuador met optioneel Galapagos

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Ecuador ontdek je dit prachtige en veelzijdige land! Je reist in 25 dagen langs besneeuwde bergen, regenwoud en vulkanen. Je kunt er voor kiezen om de reis af te sluiten met een bezoek aan de Galapagos eilanden. Binnen een dag rijden we van de hoogvlakte van de Andes naar het tropische Amazonegebied. Daarnaast zijn de Indianenmarkten, de koloniale steden en de overblijfselen van de Incacultuur allemaal even boeiend en is het dierenleven op de Galapagos eilanden uitbundig.
BaobabRondreis

22 dagen

v.a. € 2398
Reizen EcuadorRondreis Ecuador met optioneel Galapagos

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Ecuador ontdek je dit prachtige en veelzijdige land! Je reist in 25 dagen langs besneeuwde bergen, regenwoud en vulkanen. Je kunt er voor kiezen om de reis af te sluiten met een bezoek aan de Gal√ƒ°pagos eilanden. Binnen een dag rijden we van de hoogvlakte van de Andes naar het tropische Amazonegebied. Daarnaast zijn de Indianenmarkten, de koloniale steden en de overblijfselen van de Incacultuur allemaal even boeiend en is het dierenleven op de Gal√ƒ°pagos eilanden uitbundig.
SawadeeRondreis

22 dagen

v.a. € 2398
Reizen Ecuador14-daagse privť familiereis Ecuador: Andes, Indianen en Amazone

Bij een familiereis komt Ecuador wellicht niet als eerste in je op. Bij ons staat deze bestemming niet voor niets in de FOX top 10 verre familiereizen. Ga met ons mee op deze privť familiereis langs koloniale steden, besneeuwde bergen, actieve vulkanen, ongerepte regenwouden en maak echt kennis met de inheemse indianenbevolking.Deze reis zit boordevol leuke bezoeken en activiteiten. Een kleine greep: sta met ťťn been op het noordelijke en je andere op het zuidelijk halfrond, spot het enige vogeltje ter wereld dat ook achteruit kan vliegen, de kolibrie, trek de jungle in en bezoek daar een dierenopvangcentrum. En verder: maak een flinke wandeling de Chimborazo-vulkaan op, help de inheemse indiaanse bevolking in de Andes een handje tijdens een 'community experience' en leer hoe chocolade wordt gemaakt. Gevarieerde overnachtingenDe overnachtingen zijn net zo gevarieerd als het land zelf. Je slaapt†in de jungle, bij een hosteria in de kleine indianengemeenschap Guamote, in prachtige koloniale steden en natuurlijk lekker aan het strand! Veel is al inbegrepenElke ochtend wordt het ontbijt voor je geregeld en tijdens het tweedaagse jungleverblijf zijn ook de andere maaltijden inclusief.
FoxRondreis

14 dagen

v.a. € 2445
NRVRondreis

14 dagen

v.a. € 2554
NRVRondreis

15 dagen

v.a. € 2557
NRVRondreis

14 dagen

v.a. € 2815
Reizen EcuadorHighlights of Ecuador

Deze reis is een complete kennismaking met de hooglanden: de overweldigende† vulkaanlandschappen, het bonte leven op de markten en de twee koloniale steden Quito en Cuenca. Het zijn de korte dagafstanden en de afwisseling van activiteiten die deze reis aantrekkelijk maken. Voeg daarbij het nevelwoud en de treinrit van Alausi en de reis is compleet. Markten zijn vaak slechts ťťn dag per week, we proberen het programma daarop aan te passen door een ander dorp te bezoeken of een vervanging aan te bieden. De gehele route is boven de 3000 meter en dat is wennen. Neem eventueel de eerste dag wat rust en laat de kraterwandeling schieten.
Tenzing TravelRondreis

12 dagen

v.a. € 2950
Reizen EcuadorRondreis Ecuador/Gal√°pagos Hoogtepunten

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Ecuador & Gal√ƒ°pagos ontdek je dit prachtige en veelzijdige land! Je reist langs besneeuwde bergen, regenwoud en vulkanen. De reis wordt spectaculair afgesloten met een 5-daags bezoek aan de Gal√ƒ°pagos eilanden. Binnen een dag rijden we van de hoogvlakte van de Andes naar het tropische Amazonegebied. Daarnaast zijn de Indianenmarkten en de overblijfselen van de Incacultuur zeer boeiend en is het dierenleven op de Gal√ƒ°pagos eilanden uitbundig. Ecuador heeft 't allemaal: regenwouden, koloniale steden, thermale baden en ruige bergen.
SawadeeRondreis

21 dagen

v.a. € 2998
Reizen EcuadorAvontuurlijk Ecuador

- Inclusief Engelssprekende gids!- Wandel rondom het Cuicocha-kratermeer - Wandelingen door de nationale parken Cotopaxi, Chimborazo en El Cajas- 4-daagse Hostal Hopping trekking incl. bezoek aan het Quilotoa-kratermeer - Bezoek de 'Route van Watervallen'
NRVRondreis

16 dagen

v.a. € 3314
Reizen EcuadorRondreis Jungle en Galapagos Pop-Up

Dit is een unieke combinatie van de Amazone jungle van Ecuador en de Galapagos eilanden. De perfecte mix voor natuurliefhebbers. Je bezoekt een prachtig deel van de jungle, namelijk het Cuyabeno reservaat. Vanuit de junglelodge maak je diverse wandelingen en ga je op zoek naar o.a. apen, kaaimannen, rivierdolfijnen, anaconda's en diverse vogelsoorten. Ook bezoek je een lokale gemeeschap waar je leert over hun tradities en gewoonten. De Galapagos eilanden bezoek je per comfortabele motorjacht genaamd San Josť. De San Josť voert je langs de ultieme natuurlijke dierentuin, waar zonder angst voor de mens allerlei bijzondere dieren en vogelsoorten leven. Reuzenschildpadden, blauwvoet Jan-van-genten en Galapagos pinguÔns gaan er hun eigen gang, zonder zich ook maar iets aan te trekken van de mensen die vlakbij naar hen staan te kijken. Jonge zeeleeuwen spelen in het water met zwemmers en de tientallen zeeleguanen die op de zwarte rotsen liggen te zonnen, doen niets anders dan terug staren.
SawadeeRondreis

14 dagen

v.a. € 4628
Reizen EcuadorVan de Gal√°pagos naar Machu Picchu

- Inclusief 5 binnenlandse vluchten! - Bezoek het historische centrum en de evenaar in Quito - 5 dagen eilandhoppen op de Galapagos-eilanden- Rondleiding door Machu Picchu- Excursie door hoofdstad van het oude Inca-rijk, Cuzco
NRVRondreis

18 dagen

v.a. € 4670
Reizen EcuadorWonderen van Ecuador & Peru

- Inclusief 5 binnenlandse vluchten!- UNESCO Werelderfgoed in Quito, Cuzco en Arequipa- 5 dagen eilandhoppen op de Galapagos-eilanden- 2-daags verblijf in de Heilige Vallei van de Inca's - 2-daagse excursie door de Colca Canyon
NRVRondreis

23 dagen

v.a. € 4994