Reizen Amerika
HomeContactNieuwsbrief
Amerika
Amerika
Amerika

Jamaica € 0 tot € 1000

Reisgidsen | Landkaarten |
Reizen JamaicaGrand Pineapple Beach Negril

Het Grand Pineapple Beach Resort is een gezellig, kleurrijk en kleinschalig resort, direct aan het fijne witte zandstrand van Negril gelegen. Het zorgeloze all inclusive-programma maakt een verblijf extra relaxed. Het is in de Grand Pineapple 'All In for Everybody': singles, stelletjes tot en met het hele gezin aan toe, zijn van harte welkom. En daarbij: The Price is Right!
Tenzing TravelAccommodatie

Negril

v.a. € 153
Reizen JamaicaJewel Dunns River Beach Resort & Spa

Dit All Inclusive resort laat zich het beste omschrijven als een actief, vriendelijk en ontspannend vakantieoord, voor een ieder toegankelijk en waar vrijwel alles mogelijk is.
Tenzing TravelAccommodatie

Ocho Rios

v.a. € 185
Reizen JamaicaSandals South Coast

Een zeer ruim opgezet All Inclusive, 'couples only'-resort, gelegen aan de ongerepte zuidkust. Het is gebouwd in de stijl van een Europees dorp aan een lang, wit privťstrand.
Tenzing TravelAccommodatie

Treasure Beach

v.a. € 327
Reizen JamaicaSandals Negril Beach Resort & Spa

Uitsluitend voor 'couples' boven de 18 jaar. Aan het witte zandstrand van Negril gelegen. De Sandals-keten staat bekend om de zogenaamde 'luxury included all inclusive' formule, met veel extra's die zijn inbegrepen.
Tenzing TravelAccommodatie

Negril

v.a. € 343
Reizen JamaicaBeaches Ocho Rios Resort - A Spa, Golf & Waterpark Resort

Bijzonder aan het Beaches Ocho Rios Resort & Golf Club is de kindvriendelijke instelling. Dit resort biedt veel faciliteiten voor volwassenen en kinderen.
Tenzing TravelAccommodatie

Ocho Rios

v.a. € 358
Reizen JamaicaJamaica Inn

Jamaica Inn is een charmant kleinschalig hotel, gebouwd in koloniale stijl. De kamers zijn prachtig ingericht, waarbij zoveel mogelijk gebuik is gemaakt van natuurlijke materialen. Kwaliteit en service staan hier voorop.
Tenzing TravelNatuurreizen

Ocho Rios

v.a. € 362
Reizen JamaicaBeaches Negril Resort & Spa

Eeen fraai complex met vele faciliteiten voor zowel kinderen als volwassenen. Dit complex is direct gelegen aan 'Seven Mile Beach.
Tenzing TravelAccommodatie

Negril

v.a. € 454
Reizen JamaicaKids in Jamaica

Op Jamaica lacht iedereen je toe. De diversiteit, kleurrijke natuur, maar bovenal de Jamaicanen zelf maken deze bestemming tot een heerlijk vakantie-eiland. De bewoners zijn dol op kinderen en dat zie je terug in de vele mogelijkheden voor gezinnen. De geweldige Caribische natuur en leuke buitenactiviteiten spelen tijdens deze reis een grote rol, wat naast heel leuk, ook nog eens erg leerzaam is. Het paradijselijke zandstrand van Negril zorgt voor een ontspannen einde van de reis.
Tenzing TravelNatuurreizen

11 dagen

v.a. € 785
Reizen JamaicaExplore East Coast of Jamaica

Tijdens deze korte tour maakt u kennis met de lokale bevolking en haar geschiedenis, neemt u een duik in een oude vulkaankrater en proeft u enkele lokale producten zoals de beroemde Blue Mountain koffie.
Tenzing TravelGroepsreizen

4 dagen

v.a. € 885
Reizen JamaicaExplore South Coast of Jamaica

Jamaica heeft veel meer te bieden dan alleen zon, zee en strand. De natuur, baaien, bergen en de bevolking: maak tijdens deze tour kennis met het echte Jamaica. Deze rondreis is uitstekend te combineren met een strandverlenging in een van de badplaatsen.
Tenzing TravelNatuurreizen

4 dagen

v.a. € 924