Reizen Amerika
HomeContactNieuwsbrief
Amerika
Amerika
Amerika

Panama € 0 tot € 1000

| Reisgidsen | Landkaarten | Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan naar Panama!
Reizen PanamaBoquete

Het kleurrijke Boquete wordt ook wel 'Het bloemendorp' genoemd. Het is gelegen in een prachtige omgeving, in de groene hoogvlakten van de provincie Chiriqui, langs de grens met Costa Rica. Hier kunt u zich vermaken met bijvoorbeeld jungle- of koffietours, tokkelbanen, wildwatervaren of paardrijden. Het kan allemaal in deze prachtige omgeving.
Tenzing Travel

3 dagen

v.a. € 156
Reizen PanamaAmerican Trade Hotel

Dit hotel ligt in de historische en in de laatste jaren gerenoveerde wijk Casco Viejo.
Tenzing TravelAccommodatie

Panama City

v.a. € 177
Reizen PanamaRed Frog Beach Island Resort & Spa

Bent u op zoek naar natuur, wilt u vissen en snorkelen of gewoon relaxen op het prachtige strand dan is dit de perfecte bestemming.†
Tenzing TravelNatuurreizen

Bocas del Toro

v.a. € 228
Reizen PanamaPunta Caracol Acqua Lodge

Bijzonder vakantieverblijf, voorbehouden aan een 'happy few': slechts 9 chique hutjes op het water.
Tenzing TravelAccommodatie

Bocas del Toro

v.a. € 275
Reizen PanamaSan Blas Eilanden

Een bezoek aan de San Blasarchipel is gegarandeerd een fantastische ervaring!†De eilanden behoren toe aan de Kuna-indianen die nog altijd traditioneel leven. Vergezeld van een Kuna-gids (die meestal graag bereid is om een maaltijd van vers gevangen vis voor te zetten) kunt u snorkelen of op traditionele manier vissen. Hoe prachtig de riffen ook mogen zijn, duiken is verboden.
Tenzing Travel

3 dagen

v.a. € 550
Reizen PanamaPanama FlexDrive

CreŽer uw eigen reis door Panama! Met ons Panama FlexDrive-programma bieden wij u de mogelijkheid om per auto een reis op maat, op een 'eigenwijze' manier samen te stellen, waarbij u zelf uw accommodaties door heel Panama uitkiest! U bepaalt zelf uw route en het aantal nachten dat u in een plaats wilt verblijven. De FlexDrive is de meest uitgebreide manier om Panama te verkennen. Vrijwel alle regio's van het land, behalve de San Blas eilanden, die uiteraard wel als verlenging bijgeboekt kunnen worden, kunt u met dit programma met elkaar combineren.
Tenzing TravelAutoreizen

8 dagen

v.a. € 569
Reizen PanamaHighlights of Panama

Tijdens deze reis verkent u Panama in uw eigen tempo. U rijdt afwisselend over de Panamaricana, de hoofdweg van het land, en kronkelende wegen die door indrukwekkend berglandschap en naar de Stille Oceaan leiden. Van hip en modern Panama City, langs glooiende heuvels met koffieplantages, vulkanen en de mooiste stranden. Nieuwsgierig geworden? Laat u verleiden door dit rondje Panama vol verrassingen.
Tenzing TravelAutoreizen

10 dagen

v.a. € 845
Reizen PanamaPerfect Match Panama & Florida

Een reis door het veelzijdige Panama met een weelderige natuur en indrukwekkende indianencultuur. U eindigt in hip en modern Panama City om daarna door te vliegen naar Orlando, de stad met het hoogste pretpark gehalte van de wereld.
Tenzing TravelNatuurreizen

13 dagen

v.a. € 945