Reizen Amerika
HomeContactNieuwsbrief
Amerika
Amerika
Amerika

Suriname € 1000 tot € 1500

Reisgidsen | Landkaarten |
Reizen SurinameSuriname Explorer

In slechts tien dagen dolfijnen spotten, comfortabel verblijven in het midden van het schitterende regenwoud ťn kennis maken met het plantageverleden van Suriname? Geloof ons, dat kan echt! Ontdek tijdens deze reis het prachtige Suriname in een vogelvlucht. Maak contact met de lokale bevolking, struin rond in de bloeiende stad Paramaribo en laat de avonturen op u af komen!
Tenzing TravelRondreis

10 dagen

v.a. € 1035
Reizen SurinameCombinatie Palumeu & Awarradam

Wenst u naast de inheemse cultuur ook kennis te maken met de geheel andere cultuur van de afstammelingen van de Marrons? Kies dan voor de combinatietour waarbij u na de 5-daagse tour in Palumeu direct doorvliegt naar de Awarradam om daar deel te nemen aan de 4-daagse tour.
Tenzing TravelRondreis

8 dagen

v.a. € 1145
Reizen SurinameCrossing Suriname

Bent u avontuurlijk ingesteld en houdt u van vrijheid tijdens het reizen? Dan is deze autoreis door Suriname u op het lijf geschreven! Met de auto ontdekt u acht districten van het land, waarbij u verrast wordt door de diversiteit aan landschappen en bezienswaardigheden: van prachtige rijstvelden en uitgestrekte polders tot groene tropische bossen en palmboomplantages, u passeert ze allemaal. Daarnaast ontdekt u ook het vogelparadijs Bigi Pan, de roemruchte plantages en het indrukwekkende Brokopondo Stuwmeer. Bent u er al klaar voor?
Tenzing TravelAutoreizen

12 dagen

v.a. € 1145